Page 11

69556_Alt_om_Laktose_2016_03.indd

* Syrnede produkter, som yoghurt, kesam og syrnet melk, tåles bedre enn nivået av melkesukker skulle tilsi siden melkesyrebakteriene i produktet bidrar i fordøyelsen av melkesukkeret. For flere produkter, se www.tine.no/helse per 100 g Andre produkter TINE Kremgo® 2,7 g Snøfrisk og Gamalost 2,0 g TINE Cottage Cheese original 1,5 g TINE Kremfløte 2,9 g TINE Seterrømme 2,9 g * TINE Lettrømme 3,6 g * TineMelk 4,6-4,8 g Syrnet melk *(Kefir, Kultur, Cultura,Biola®) 3,4-4,2 g TINE Drikkeyoghurt 5,4 g * TINE Matfløte 3,9 g LITAGO Sjokolademelk/ TINE Sjokomelk 4,4-4,5 g TINE Kesam® Original 4,8 g * TINE Yoghurt Fruktyoghurt 3,6 g * TINE Yoghurt Naturell 3,6 g * Biola® Mild Yoghurt 6,2 g * Go’morgen yoghurt med müsli 3,0-4,0 g * Go’morgen yoghurt Zero 4,3 g * 14 Gresk yoghurt frukt 2,0 g * 14 Havregrøt med topping 4,0 g Svært høyt laktoseinnhold TINE Prim 44 g Brunoster 38-46 g 11


69556_Alt_om_Laktose_2016_03.indd
To see the actual publication please follow the link above